Gyakornoki programot indít a Revolut

Rev-celerator néven indít gyakornoki programot a világ legismertebb neobankja, a Revolut. A három hónapos program 2023 nyarán fog kezdődni és a tanulmányaik utolsó előtti évében járó, legjobb egyetemi hallgatókat célozza meg.

A neobank tíz szerencsés diákot fog kiválasztani. A gyakorlat egy “táborral” kezdődik számukra a Revolut londoni központjában, ahol előadásokon és workshopokon vehetnek részt mielőtt meghívást kapnak a Revolut egyik csapatához.

A Rev-celerator nem gyengéknek való. A jelöltek a fintech legokosabb és legambiciózusabb elméivel fognak együtt dolgozni és elvárás, hogy már az első naptól kezdve eredményeket tudjanak felmutatni. A sikeresek egy gyorsan és folyamatosan változó iparágban indíthatják be karrierjüket.

– írta a Revolut vállalati kommunikációért felelős vezetője, Michael Bodansky a LinkedIn-en.

Jelenleg sem a Monzo, sem a Starling Bank nem kínál gyakornoki programot (bár a Starling támogatja a fizetett gyakornoki helyeket a csapatain belül), így a Revolut a “nagy hármas” közül az elsők között kínál ilyen széles körű programot. A Revolut gyakornokokat befogadó csapatai a Software Engineering, a Product Design és a Global Affairs csapatok lesznek.

A legsikeresebb gyakornokok meghívást kapnak a Revolut 2024-ben induló diplomás programjába is, amint befejezték tanulmányaikat. A Revolut diplomás programja egy évig tart majd és a végzősök a korábbi gyakornoki csapatukban fejleszthetik tovább képességeiket.

(Forrás: AltFi)

(Borítókép: Depositphotos)

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.