Már készpénz-visszatérítést is kínál a Revolut

A Revolut egy új funkcióval szélesítené vonzerejét: az ügyfelek készpénz-visszatérítést kapnak, ha az alkalmazás segítségével vásárolnak online. A brit neobank három százalékos cashbackkel csalogatná magához az írországi fogyasztókat a vezető márkáknál történő vásárlásokra.

Az ügyfelek 3 százalékos készpénz-visszatérítést kaphatnak majd az írországi kiskereskedőktől – írja a Revolutra hivatkozva az Independent.ie. Az új, „Shops” nevű szolgáltatással a felhasználók több mint 1000 márka termékei között keresgélhetnek.

Olyan nemzetközi kiskereskedőkkel is megállapodott a Revolut a szolgáltatásról, mint az Ikea, az Amazon, vagy épp a JD Sports, de online áruházak nevesebb márkái is rajta vannak a listán a Niketól az Adidason át egészen számos luxus divatházig.

A cég közlése szerint a „Shops” funkció minden ügyfelüknek elérhető lesz, függetlenül attól, hogy milyen csomaggal rendelkeznek. A 3 százalékos azonnali készpénz-visszatérítés akkor jár, ha a felhasználók a Revolut alkalmazásból kezdik meg a vásárlást, és a teljes vételárat a Revolut kártyájukkal fizetik ki. A pénzvisszatérítést automatikusan jóváírják a pénztárnál. Nincsenek korlátozások az akciós termékek esetén sem.

Akár később is fizethetnek a termékekért a Revolut felhasználói

A felhasználóknak lehetőségük van arra is, hogy BNPL-szolgáltatással, a Revolut „Pay Later” segítségével fizessék meg a vételárat. A cég közlése szerint ez az első olyan BNPL-termék Írországban, amely jóváhagyott hitelkeretet használ.

„A megélhetési költségek emelkedésével párhuzamosan folyamatos termékinnovációkkal próbálunk megfelelni ügyfeleink mindennapi pénzügyi igényeiknek és törekvéseiknek, miközben nagyobb pénzügyi kontrollt biztosítunk számukra” – közölte Christopher Guttridge, a Revolut életmódtermékekért felelős vezetője.

A „Shopsban” Pay Later használatával vásárló ügyfeleknek viszont már nem jár a 3 százalékos készpénz-visszatérítés. A Revolut hozzátette azt is, hogy ha a vásárló idő előtt visszafizeti a részleteket, akkor nem számolnak fel további díjakat.

Zajlik az élet a Revolut háza táján

Ahogy arról néhány napja beszámoltunk, a Revolut háza táján egy pillanatra sem áll meg az élet. Nemrégiben adatvédelmi incidens áldozata lett a vállalat, valamint komoly hibákat találtak a könyvelésében is. De a rossz hírek nem tántorítják el a neobankot a fejlesztésektől: szeptemberben például piacvezető online fizetési szolgáltatókkal vette fel a versenyt a Revolut Pay szolgáltatás bemutatásával, valamint egy új bevétel-, fizetés- és költségkezelést kínáló szolgáltatáscsomagot is bevezetett szabadúszók, egyéni vállalkozók és önfoglalkoztatók számára.

(Forrás: Independent.ie, Finextra)

(Címlapkép: Revolut)

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.