Megkönnyíti az egyéni vállalkozók életét a Revolut

A Revolut egy új bevétel-, fizetés- és költségkezelést kínáló szolgáltatáscsomagot vezetett be szabadúszók, egyéni vállalkozók és önfoglalkoztatók számára.

A Revolut háza táján egy pillanatra sem áll meg az élet. Nemrégiben adatvédelmi incidens áldozata lett a vállalat, valamint komoly hibákat találtak könyvelésében is az elmúlt hetek során. De a rossz hírek nem tántorítják el a neobankot a fejlesztésektől. Szeptemberben például piacvezető online fizetési szolgáltatókkal vette fel a versenyt a Revolut Pay szolgáltatás bemutatásával.

Most tovább folytatja a fejlődés jegyében megkezdett útját a brit vállalat: bevezeti a Revolut Pro szolgáltatáscsomagot alkalmazásában. Kezdetben az Egyesült Királyságban és hét másik európai országban jelenik meg a szabadúszók, az egyéni vállalkozók és az önfoglalkoztatók számára kialakított paletta. Egyelőre magyarországi bevezetésről nem érkezett hír.

A fiók kevesebb mint két perc alatt létrehozható. Az ügyfelek ingyenes számlát kaphatnak havi díjak és befizetési vagy egyenleg követelmények nélkül. Minden bankkártyás vásárlásuk után 1 százalékos pénzvisszatérítést kapnak. Továbbá átutalásokat vagy azonnali fizetéseket is intézhetnek külső bankoknak, valamint más Revolut-felhasználóknak.

Forrás: Revolut

A számla emellett több pénznemben történő fizetést is kínál fizikai vagy virtuális kártyával, Google Pay és Apple Pay szolgáltatással, de természetesen pénzátutalást is támogat. A felhasználók pedig azonnal elfogadhatják a fizetéseket akár személyesen a Revolut Reader segítségével, akár online QR-kódokkal, fizetési linkekkel, valamint számlák generálásával és a fizetések nyomon követésével.

„A művészek, bloggerek és hasonló szakmák robbanásszerű növekedése a hagyományosabb egyéni vállalkozói réteg mellett (beleértve a magántanárokat, az otthoni szolgáltatókat és a vásári árusokat), megnövelte a keresletet a rugalmasabb pénzügyi módszerek iránt”

– indokolta a projekt indítását Maria Marti Garcia, a Revolut Pro terméktulajdonosa.

(Forrás: Finextra)

(Címlapkép: Revolut)

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.