Visszatér a Product Design Talks

Ismét személyesen jelentkezik a Product Design Talks a fintech termék designra specializálódott Ergomania szervezésében. Az esemény témáját a fizetési élmények adják – legyen szó hagyományos készpénzről, felkapott bankkártyás megoldásokról vagy kriptovalutákról.

Az első előadást Dr Rung András, az Ergomania alapító-ügyvezetője fogja tartani. A szakértő a készpénzes fizetési élményt fogja kivesézni, bemutatva azokat a folyamatokat és élethelyzeteket, melyek során a készpénzhasználat még mindig biztonságosabb, szórakoztatóbb és praktikusabb, mint egy újszerű fizetési megoldás. Említésre kerülnek a digitális utalások, a kriptovaluták és a digitális jegybankpénzek, valamint a QR-kódos fizetési megoldások.

A második előadás keretein belül Suppan Márton, a Peak alapító-vezérigazgatója, és Fáykiss Péter, a Magyar Nemzeti Bank Digitalizációs Igazgatóságának vezetője csatlakoznak Dr Rung Andráshoz. A kerekasztal-beszélgetés a fizetési folyamatok digitalizációjáról fog szólni. A szakemberek a pénzügyi szektor legkülönbözőbb megoldásait érintve igyekeznek választ adni arra, hogy mi a kulcsa egy fejlett fizetési élmény kialakításának.

A Product Design Talks május 12-én, csütörtökön kerül megrendezésre a Kortárs Építészeti Központban, délután 5 órától. Az érdeklődők az alábbi linken regisztrálhatnak és többet is megtudhatnak az eseményről.

Qayum Dániel

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.