Új izgalmas funkciókkal és designnal frissült a TrustChain Platform

[ad_1]2020. 04. 06.Gabriella Erdei

A Sign&Send szolgáltatásunk segítségével a felhasználók bármilyen – a TrustChain Platformon létrehozott, vagy máshol szerkesztett, de a Platformra később feltöltött – dokumentumot aláírhatnak a minősített elektronikus aláírásukkal mobiltelefonjukról.

Míg korábban a Sign&Send szolgáltatásunk csak cégek számára volt elérhető, a legújabb fejlesztéseinknek köszönhetően jelenleg már 38 ország állampolgárai használhatják a Platformunk ezen funkcionalitását, tekintet nélkül arra, hogy magánszemélyként, egyéni vállalkozóként, vagy egy cég nevében regisztráltak a Platformra.

A Sign&Send új funckciói

A felhasználóknak lehetőségük van privát Sign&Send dokumentumokat létrehozni, amelyeket a TrustChain fiók alá regisztrált többi felhasználó nem érhet el és nem kezelhet. A közelmúlt fejlesztései lehetővé teszik, hogy azon dokumentumot, amelyet a létrehozó felhasználó nem jelölt privát dokumentumként, a TrustChain fiók alá regisztrált többi felhasználó is meg tudja tekinteni, tudja szerkeszteni és aláírásra küldeni.

A Sign&Send segítségével létrehozott dokumentumokat a felhasználók aláírásra tudják küldeni a TrustChain fiókon belüli többi felhasználónak; több címzett esetén a felhasználónak azt is meg kell határoznia, hogy milyen sorrendben történik az aláírás. Ebben az esetben a TrustChain fiókon belüli címzettek sorban írják alá a dokumentumot, amely a sorrendben előrébb lévő felhasználó aláírása után kerül automatikusan aláírásra küldésre a következő felhasználónak.

Hamarosan

A Platform fejlesztése folyamatos, a Sign&Send funkcionalitása a közeljövőben jelentősen bővül, például a létrehozott dokumentumokat a felhasználók a partnereiknek is ki tudják majd küldeni aláírásra; és több címzettet is megadhatnak.

 

 [ad_2]

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.