Fintech megoldások, agilitás és a bankolás jövője pályakezdőknek, érthetően

Fintech mániások figyelem! Március 8-án érkezik egy egyedülálló beszélgetés a Magyar Bankholding Zrt. szakértőivel, Suppan Márton közreműködésével.

Ne maradj le 2022 legizgalmasabb fintech szakmai kerekasztaláról! Itt a megismételhetetlen lehetőség, hogy első kézből informálódj hazánk legnagyobb szabású bankszektori transzformációs projektjéről! Az esemény 2022.03.08.-án 17:30-18:30 között Zoom-on kerül megrendezésre a Zyntern.com Pályakezdő Állásportál a Magyar Bankholding Zrt. szervezésében. Az MBH szakértői beszélnek nyíltan és közérthetően a jövő bankolásáról és az ebben rejlő szakmai karrierlehetőségekről.

Eljárt az idő a hagyományos, nagy banki rendszerek felett, itt az ideje a változásnak – ennek jegyében zajlik hazánkban egy digitális bank felépítése. Mesterséges intelligencia, értékláncba integrált adatfelhasználás, valós idejű adatkiértékelés, szervezeti agilitás – ez a Magyar Bankholding Zrt. víziója.

Izgalmas átalakulás folyik ma a magyar bankszektorban, amelynek akár te is a részesévé válhatsz! Arra is fény derül, hogy hogyan tudsz ebben a világban IT-s pályakezdőként elhelyezkedni. Csatlakozz a Magyar Bankholding Zrt. szakértőinek online meetupjához, és tudd meg milyen (akár karrier) lehetőségek rejlenek a szervezetben.

Ha érdekel a fintech és a magyar bankrendszer összefonódása,itt a lehetőség, hogy minden kérdésedre választ kapj.Szakmai beszélgetés a jövő bankolásáról, az agilis transzformációról, a legújabb technológiákról és szervezeti változásokról.

A panelbeszélgetés résztvevői:

  • Oroszi Róbert, ​​ Technológiai vezető (Foundation)
  • Bödők Dávid,  Belső agilis kultúráért, módszertanért felelős igazgató (Foundation)
  • Veres Luca,  RI Consulting tanácsadó, enterprise agile coach
  • Moderátor: Suppan Márton, CEO, a Peak Financial Services alapítója

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a hivatalos Facebook eseményen keresztül lehet.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.