A kizárólagos jog megszerzését követően a KBC bank a mobilalkalmazásán keresztül Jupiter Pro League mérkőzéseket közvetít. Augusztus végétől kezdve az összes futballszurkoló, mind a KBC ügyfelek a KBC Mobile segítségével megtekinthetik a mérkőzés kiemelt eseményeit, valamint az labdarúgó- hétvégi összefoglalóit.

A szolgáltatás célja az, hogy a felhasználók számára banki alkalmazást életmód-portállá alakítsa át a szokásos számlakezelési lehetőségeken túl.

A KBC 2018-ban elkezdte alkalmazásának fejlesztését, azóta a felhasználók már De Lijn és SNCB tömegközlekedési jegyeket vásárolhatnak és parkolásért is fizethetnek. Év végére más szolgáltatások is elérhetővé válnak, ideértve a repülőtéri loung belépőket, fast-line átjárókat és kereskedői kedvezményeket.

A bank állítása szerint a 1,5 millió felhasználó közül 250 000 ügyfele használta már az alkalmazást nem banki szolgáltatások igénybevételére.

2019 decemberétől a KBC lett az első olyan pénzügyi intézmény Belgiumban, amely a nem banki ügyfelek számára is elérhetővé tette szolgáltatásait.

Forrás:  Finextra

Lauri Sonia