Az Egyesült Királyságban is elindul a W1TTY

Az Egyesült Királyságban is megkapta elektronikus pénzkibocsátói (EMI) engedélyét a W1TTY, így 2022-ben már el is indíthatja szolgáltatásait. A londoni központú, de nemzetközi jelenléttel rendelkező startup Litvániában kezdte meg működését, de hamarosan Lengyelországra is kiterjeszti tevékenységét, végső célja pedig az egész Európai Gazdasági Térség lefedése.

A W1TTY erősen a fiatalabb korosztályokra épít, főleg fiatal felnőtteket céloz meg, akik tanulmányaik vagy pályakezdésük keretében először vesznek igénybe pénzügyi szolgáltatásokat önállóan. A magát smart finance fintechként hirdető vállalat fizetési szolgáltatásai mellett pénzügyi felvilágosítási elemekkel segíti ügyfelei felelősségteljes döntéshozatalát. Az edukációs felület még nem nyilvános, de a pénzügyi felvilágosítást különböző jutalmakkal fogja összekötni, ezzel is motiválva a fiatalokat. A Student+ szolgáltatás keretében a W1TTY kiemelkedő módon támogatja az alkalmazást választó diákokat, ösztöndíjakat és havi pénzjutalmakat is lehet nyerni további, aktivitáshoz kötött ajándékok mellett.

A több, mint 100 embert foglalkoztató vállalatnak egy szakmailag elismert tanácsadói testülete van, így innovatív megoldásaikkal párosítva nagy potenciál van a W1TTY pénzügyi szektorban történő térnyerésében.

Forrás: Finextra

Qayum Dániel

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.