A PayPal bejelentette új verziójú pénzvisszafizetési Mastercardjának elindítását

Az újítás fő célja, hogy az üzleti ügyfelek világszerte hozzáférhessenek PayPal egyenlegükhöz bármilyen üzleti kiadásról is legyen szó, ezért pedig korlátlan pénzvisszatérítésben részesüljenek. A vállalat már régóta dolgozik azon, hogy javítsa az ügyfelek fizetési élményét akár internetes, akár bolti vásárlásról legyen szó és nem mellesleg támogassa a vállalkozókat pénzük problémamentes kezelésében.

Ez a megoldás azt jelenti, hogy azok a kereskedők, akik valamilyen szolgáltatást vagy terméket szeretnének vásárolni vállalkozásukhoz most PayPal bankkártyájukkal fizethetnek és ezért pénzüket visszakapják PayPal számlájukra.

 Az Egyesült Királyság vállalati ügyfelei most már több mint 45 millió Mastercard elfogadóhelyen köthetnek a PayPal számlájukról, az új kártyának pedig rengeteg előnye van a pénzvisszatérítésen kívül is, pl:  nincs havi díja sem.

Nicola Longfield, PayPal UK, kkv-k vezető igazgatója elmondta:„ Az új PayPal Business Debit kártya a legfrissebb példa arra, hogy a kisvállalkozásoknak nyújtott támogatás messze túlmutathat a kifizetések feldolgozásán. Gyors és egyszerű módját biztosítjuk kkv-k tulajdonosainak arra, hogy pénzüket PayPal számlájukon tartsák és használják akár online, akár személyesen vásárlásról legyen szó, a világ bármely táján.”

 Forrás:tamebay

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.