A Johnny Deppet védő ügyvédi iroda kriptopiaci szakértőkkel erősít

A Brown Rudnick a többségnek onnan lehet ismerős, hogy sikeresen képviselte Johnny Deppet a volt felesége elleni rágalmazási perben. Az ügyvédi iroda most öt digitális kereskedelemre, blokkláncra és kriptovalutára szakosodott jogásszal erősített, ráadásul mindegyikük a cég riválisát hagyta ott.

A Brown Rudnick nemzetközi ügyvédi iroda ismét a figyelem középpontjába került: négy tapasztalt partner (Stephen Palley, Matthew Richardson, Preston Byrne és Hailey Lennon) és egy ügyvédtárs (Jeff Karas) hagyta el a rivális Anderson Kill 2018-ban indított blockchain és virtuális valuta csoportját, hogy csatlakozzon a Brown Rudnick digitális kereskedelmi csapatához, amelynek immár több mint 40 tagja van.

A digitális kereskedelmi részleg – amelynek Stephen Palley a társelnöke lett – ügyfeleinek listáján a kriptopiac számos jelentős szereplője megtalálható, mint például a Binance kriptotőzsde, a Cardano blokklánc, vagy épp a nonprofit Bitcoin Foundation.

Forrás: Depositphotos

Az Egyesült Államokban és Európában irodákkal rendelkező Brown Rudnick szerint a kinevezések révén a kriptovalutákkal, digitális eszközökkel és blokklánccal kapcsolatos kérdésekben tanácsot adó ügyvédi irodák élvonalába kerül a cég.

Vince Guglielmotti, a Brown Rudnick vezérigazgatója és elnöke boldogan jelentette be az új munkatársait: „Ügyfeleink egyre inkább a digitális eszközök területén tevékenykednek, mint alapítók, befektetők vagy hagyományos vállalati entitások. Tevékenységük részeként olyan technológiákat szeretnének használni, mint a blokklánc és a kriptovaluták. Ez a rendkívül tehetséges ügyvédekből álló csapat olyan ismeretekkel rendelkezik, amelyek ügyfeleink javát szolgálják.”

Clara Krivoy, a cég digitális kereskedelemmel foglalkozó részlegének társelnöke közölte, hogy az új partnerek mindegyike rengeteg tapasztalattal rendelkezik, amely exponenciálisan növeli képességeiket a digitális eszközök terén. „Nemcsak világszínvonalú tehetségek, de zökkenőmentesen beilleszkednek a jelenlegi csapatunkba. Pontosan ezek a lépések segítenek abban, hogy globális szinten is kiemelkedően szolgáljuk ügyfeleinket” – tette hozzá.

(Forrás: The Fintech Times / Coin Desk)

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.