Vendéglátóipari terjeszkedés a Revoluttól

A Revolut felvásárolta a Nobly POS-t, egy vendéglátóiparban érdekelt fizetési szolgáltatót. Az ügylet célja az, hogy megerősítse a Revolut Business vendéglátóipari kínálatát és jelenlétét is, melynek segítségével a Revolut még közelebb kerül ahhoz, hogy az elsőszámú nemzetközi pénzügyi szuperappá váljon.

A Nobly POS átfogó ePOS rendszert kínál vendéglátó egységeknek Ausztráliában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Megoldásuk keretein belül hátsó irodai, valamint rendelés- és leltárkezelési folyamatokban, továbbá online rendelések, jutalomprogramok és konyhai kijelző kialakítások kapcsán is segítséget nyújtanak.

A szolgáltatásokat jelenleg a Revolut meglévő fizetési hardvereibe, valamint online és offline fizetési rendszereibe is integrálják, hogy a Revolut Business egy szolid, egységes megoldást kínáljon ügyfeleinek. A felvásárlás nagyban kiegészíti a Revolut Business termékpalettáját, annak értelmében a vendéglátóipari ügyfelek digitális számlát nyithatnak, devizát válthatnak, kártyát bocsáthatnak ki, valamint online és offline fizetést is biztosíthatnak, mindezt idő- és költséghatékony módon.

Nyilatkozataikban egymást dicsérték a felek. Nik Storonsky, a Revolut társalapítója és vezérigazgatója szerint a Nobly közelebb viszi őket ahhoz, hogy képesek legyen egy „one-stop-shop” megoldást, azaz minden igényt kielégítő felületet kínálni kereskedő ügyfeleik számára. George Urdea, a Nobly társalapítója és vezérigazgatója pedig a Revolut méretéből adódóan izgatottan várja a cége megoldása előtt megnyíló lehetőségeket.

Forrás: Revolut

Qayum Dániel

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.