Számlázóprogrammal integrálódik a Revolut vállalati szolgáltatása

A népszerű challenger bank bejelentette, hogy a közelmúltban bevezetett vállalati szolgáltatása, a Revolut for Business, mostantól egy gombnyomással összekapcsolható a vállalatok Intuit QuickBooks online számlázó és könyvelő programjával. A kapcsolat kialakítását a PSD2 által szabályozott Open Banking API megoldással valósították meg.

Az integrált szolgáltatásnak köszönhetően a jellemzően kis- és középvállalati ügyfelek számára jelentősen nő az adataik értéke: nem csak rengeteg időt takarít meg nekik a pénzügyi adataik és tranzakcióik automatikus és biztonságos átvezetése a két platform között, hanem biztosítja, hogy nem csúszik emberi hiba a számításba és mindig pontos elszámoláshoz jutnak. A Revolut ezzel a lépéssel tovább bővítette a Revolut Connect platform keresztül elérhető, gombnyomásra integrálható szolgáltatások számát, melyek között olyan nagy ügyfélszámmal rendelkező vállalatok szerepelnek, mint például a Slack, a Xero vagy a Zapier.

Általánosságban megfigyelhető, hogy a challenger bankok igyekeznek partneri kapcsolatokkal és integrációs lehetőségek biztosításával bővíteni a szolgáltatásaikat, hogy így olyan integrált pénzügyi szolgáltatásokat nyújthassanak, amelyek már a komplexebb banki szolgáltatásokkal is felveszik a versenyt.

Forrás: https://www.pymnts.com/news/partnerships-acquisitions/2019/revolut-to-extend-open-banking-apis-to-quickbooks-users/?mc_cid=2464ba792a&mc_eid=d6b73f1675

László Soma

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.