Menedzserek a társadalomért – A fintech világa

múlt heti Menedzserek Országos Szövetsége által szervezett Fókuszban a Jövő esemény panelbeszélgetésének keretein belül többet megtudhattunk a fintech jövőjéről. A beszámolóról bővebben itt olvashatnak, a panelbeszélgetés pedig itt megtekinthető:

A Menedzserszövetség és az Unicef összefogásában megvalósult rendezvény célja az volt, hogy a COVID19 járvány által sújtott rászoruló gyermekeknek adományt gyűjtsenek. Az egy napos esemény lezárását követően közel 1 millió forintnyi összeget sikerült összegyűjteni.

Emellett kiemelt céljuk volt, hogy tagjaik és minden magyar menedzser részére utat és jövőképet mutassanak közel 80 elismert cégvezető részvételével, 20 szektorban. Az élő közvetítéssel a Facebookon több, mint 30 ezer elérésük volt, és több mint 10 ezer néző követte a programot. A konferencia weboldalán keresztül pedig több mint 1100-an nézték a közvetítést. A panelbeszélgetéseket a konferencia napja óta közel 40.000 ember tekintette meg, mely szám folyamatosan növekszik.

A teljes 10 órás program, mind a 20 panelbeszélgetéssel elérhető a www.digitalconference.hu weboldalon. A nagy sikert követően a programnak lesz folytatása a jövőben!

Lauri Sonia

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.