Még gyorsabbá tettük a szerződések elektronikus aláírását

Örömmel mutatjuk be az új Drop&Sign funkciót és a megújult Sign&Send-et.

A jelenlegi helyzet – szektortól függetlenül – mindenki számára új kihívásokat állít. Azon dolgozunk, hogy minél egyszerűbbé tegyük felhasználóink jogi adminisztrációs folyamatait, és a koronavírus idején is segítségükre legyünk. Ezért további 1 hónappal,

2020. június 30-ig meghosszabbítottuk az e-aláírások ingyenes használatát.

A közelmúlt fejlesztéseinek eredményeképp új szolgáltatással gyarapodott a TrustChainPlatform, és jelentősen bővült a Sign&Send funkcionalitása is.

Legújabb szolgáltatásunk, a Drop&Sign a Platform legegyszerűbb funkciója. Használatával a dokumentumok feltöltése egyetlen mozdulat, és a Dokumentum aláírása gombbal pedig már ki is küldheted a telefonodra aláírásra.

A másik újdonság, hogy a Sign&Send segítségével létrehozott dokumentumokat nem csak saját vagy a TrustChain-fiókon belüli többi felhasználónak tudod aláírásra küldeni az Evrotrust mobil applikációba, ezentúl már más TC fiókoknak – mint üzleti partnereidnek – is kiküldheted aláírásra. 

A megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előre definiáljanak “aláírási láncokat”, és azok állapotát a Platformon nyomon követhessék.

Több címzett esetén meg kell határozni, hogy milyen sorrendben történjen az aláírás. Ha a sorrendben előrébb lévő partner fiókján belüli, összes aláírásra kiválasztott felhasználó aláírta a dokumentumot, akkor kerül automatikusan átküldésre a dokumentum a sorrendben következő partnernek, hogy ő is kiválaszthassa az aláíróit. 

Például ha “A” egyéni vállalkozó szerződést szeretne kötni “B” céggel, és “B” cégben két ügyvezetőnek is alá kell írnia a dokumentumot, akkor “A” egyéni vállalkozó létrehozza a dokumentumot és meghatározza az aláírási lánc elemeit, majd aláírásra küldi a dokumentumot. Az aláírási lánc indítását követően először “A” egyéni vállalkozó írhatja alá a dokumentumot, majd az aláírást követően kiküldésre kerül “B” cég fiókjába, “B” cégnek ekkor meg kell határoznia, hogy a cég részéről melyik két ügyvezető írja majd alá a dokumentumot. Amint “B” cég mindkét kiválasztott ügyvezetője aláírta a dokumentumot, az aláírási láncot indító felhasználó értesítést kap az aláírási lánc sikeres lezárultáról.

Reméljük, hogy a megújult funkciók elnyerik a tetszésedet és segítségedre lesznek napi munka során.

KIPRÓBÁLOM AZ ÚJ FUNKCIÓKAT!

[ad_2]
https://www.trustchain.com/hu/2020/05/21/meg-gyorsabba-tettuk-a-szerzodesek-elektronikus-alairasat/

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.