Íme a Revolut júniusi újdonságai

A Revolut egy igencsak tartalmas blogposztban számolt be ügyfeleinek a június folyamán bevezetett újdonságokról, ezeket mutatjuk be most röviden a brit neobank iránt érdeklődőknek.

Banki átutalások státuszának követhetősége

A funkció megalkotásához az a tény adta az inspirációt, hogy mára szinte mindent nyomon követhetünk az interneten, legyen szó a megrendelt ételek készüléséről és a csomagok szállításáról. Mostantól a Revolut felhasználói láthatják, ha a kimenő utalásokat a Revolut jóváhagyta, majd a címzett bankjához való küldés megkezdéséről, illetve a beérkezésről is külön-külön tájékozódhatnak. 

Böngésző bővítmény

Erről a funkcióról a bejelentéskor már külön cikkben is írtunk itt, ezért most csak röviden teszünk róla említést. A bővítmény az online vásárlások során segíti az ügyfeleket az elérhető akciók feltérképezésében és alkalmazásában, így költséghatékonyabbá válhat a vásárlás.

Tényleges nettó vagyon megismerése

Egy rendkívül érdekes funkció, ami az ügyfelek minden vagyonát összeadja, legyen szó készpénzről, megtakarításokról, birtokolt részvényekről és kriptovalutákról, majd ez alapján egy számban fejezi ki a kliens nettó vagyonának mértékét. Ez talán inkább látványos, mintsem hasznos újításnak minősül, ugyanakkor gyakorlati előnye is lehet a személyes vagyon ily módon történő áttekintésének.

Befektetések teljesítményének követése

Ez az újítás lehetővé teszi, hogy az ügyfelek könnyedén nyomon kövessék a kriptóba és nyersanyagokba való befektetéseik alakulását, majd a trendek elemzésével minél nagyobb hozamot realizálhassanak a jövőben. A Revolut 2020-as eredményeiből – melyekről itt írtunk bővebben – kiderült egyébként, hogy a kriptoszolgáltatás volt az egyik legsikeresebb feature 2020-ban, ami ráadásul az aktivitás növelésére is kifejezetten alkalmas volt az ügyfelek körében. 

Részletes kriptó statisztikák

Ezzel a funkcióval a kriptóba való befektetéseket akarják könnyebbé és tervezhetőbbé tenni az ügyfeleknek, így a felületen számos kriptó esetében elérhető a jelenleg forgalomban lévő coinok száma, a befektetések volumene az elmúlt 24 órában, illetve az adott valuta népszerűsége a Revolut ügyfeleinek körében. 

A nap legerősebb és leggyengébb kriptója

Egy rendkívül egyszerű funkcióról van szó, amit csak hozzá kell adni a főoldalhoz és máris láthatjuk melyik kriptovaluta zárta a legerősebb, valamint leggyengébb napot, már ami az árfolyam változását illeti. 

Az utolsó három funkcióból jól látszik, hogy a Revolut komoly szerepet szán a kriptovalutáknak és folyamatosan igyekszik kiszolgálni az érdeklődő klienseket, fenntartva érdeklődésüket egy olyan időszakban is, amikor egyébként az árfolyamok alakulása sokakat eltántoríthatna a befektetésektől.

Forrás: Revolut

Bátorfi Botond

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.