A spórolásban segíti az ügyfeleket a Revolut új böngésző bővítménye

A Revolut folytatja termékpalettájának bővítését, ennek keretein belül most egy böngésző bővítményt jelentettek be, amely segíti az ügyfeleket a kedvezmények kiaknázásában. A Revolut Shopper Chrome bővítmény automatikusan megtalálja és alkalmazza is a kedvezményes kódokat az online boltokban való fizetési folyamatokban. Az arra jogosult ügyfelek az akciós vásárláson felül további pénzvisszafizetést kaphatnak Revolut számlájukra, amennyiben a vállalat partnereinél vásárolnak.

A vásárlók a Revolut egyszer használatos virtuális kártyáival is fizethetnek, amelyek minden egyes tranzakciót követően megsemmisítik magukat, azonban a többször használatos kártyák szintén elérhetők, így akár külön kártya állítható be az egyes boltokban való vásárláshoz, valamint az adott típusú költségek esetére. A szolgáltatás vonzerejét egyébként jól mutatja, hogy a szintén pénzügyi szuperappot fejlesztő PayPal tavaly 4 milliárd dollárért felvásárolta Honey Science Corporationt, amely egy hasonló logikán alapuló böngészős bővítménnyel és applikációval rendelkezik. 

Ami a Revolutot illeti, további újításokról számolhatunk be az elmúlt időszakból: a neobank ügyfelei mostantól másodlagos azonosítóként saját felhasználónevet állíthatnak be az appban, vagyis anélkül is képesek lesznek utalások befogadására, hogy ehhez fel kéne fedniük telefonszámukat vagy bankszámlaszámukat. Az ügyfeleknek emellett lehetősége lesz az appon belüli gyertyagrafikonok segítségével folyamatosan követni a kriptovaluták és nyersanyagok árfolyamának mozgását, valamint árlimit utasítások és limitáras megbízások beállítására. 

Forrás: Finextra

Bátorfi Botond

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.