Egyszerre két számot ünnepel a Revolut

Hét éve indult útjára a globális pénzügyi szuperalkalmazás, a Revolut.  Ez idő alatt világszerte több, mint 20 millió lakossági ügyfelet szolgált ki, és jelenleg havonta több mint 250 millió tranzakciót dolgoz fel.

A Revolut sikertörténete 2015-ben indult az Egyesült Királyságban, elsősorban pénzátutalást és -váltást kínált ügyfelei számára. Az ünneplésre azonban nem csak ez ad okot, hisz a cég indulásának hetedik évfordulójára a Revolut több mint 20 millió lakossági ügyfelet szolgál ki világszerte, akik több tucat innovatív Revolut-terméket használhatnak.

A Revolut folytatja globális munkaerő-bővítését, világszerte több mint 5 ezer alkalmazottal. Az elmúlt évben a Revolut több irodát nyitott, például New Yorkban, Tokióban, Madridban, Barcelonában és Párizsban is. Ezen felül idén még Mumbaiban és Bangalore-ban is új irodák nyitása tervezett.

A jelenleg harminchat országban kínált szolgáltatások és lehetőségek száma egyre csak növekszik az alkalmazáson belül, hisz az elmúlt tizenkét hónapban a Revolut számos új funkciót vezetett be; köztük bérszámfejtést és költségkártya-megoldásokat vállalati ügyfeleinek, valamint egy felelősségteljes BNPL-szolgáltatást. Nem árt megjegyezni, hogy mindemellett a Revolut-ot a TIME100 legbefolyásosabb vállalata közé sorolták.

Nikolay Storonsky vezérigazgató a Revolut indulásának hetedik évfordulójának alkalmából kiadott közleményében büszkeségét fejezte ki a Revolut havi 20 millió ügyfele és 250 millió tranzakciója miatt. A cég továbbra is fiatalnak mondható, de a Revolut növekedése bizonyítja a termékek iránti növekvő keresletet.  Nikolay Storonsky a jövőben is a pénzügyi innováció határait kívánja feszegetni, ezzel létrehozva a világ első globális pénzügyi szuperalkalmazását.

Urbán Anikó

Forrás: FF News

Borító: Revolut

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.