Bővül a Mastercard és a bunq együttműködése

A Mastercard és a holland bunq bank bejelentette partnerségük kibővítését, melynek köszönhetően felgyorsulhat a bunq növekedése Európában.

Mindez a Mastercard széleskörű nemzetközi hálózata révén valósul meg és 30 európai országot érint. A bunq legújabb pénzügyi terméke egy Green card nevű fém Mastercard bankkártya, melynek használatával a kártyabirtokosok minden elköltött 100 euró után egy-egy fa ültetéséhez járulnak hozzá.

Az európai bankok és a fizetési eszközök folyamatosan fejlődnek. Az emberek ma már elvárják, hogy az általuk használt technológia ne csak egyszerű és biztonságos legyen, hanem pozitív hatást gyakoroljon a világára, amelyben élünk. A bunq már 5 éve partnerünk és büszkék vagyunk arra, hogy ez az izgalmas együttműködés tovább növekszik. Egy olyan innovatív megoldást szeretnénk elhozni egész Európába, amely amellett, hogy könnyű és gyors fizetési lehetőséget jelent, a környezetre is pozitív hatást gyakorol” – mondta Javier Perez, a Mastercard Europe elnöke.

A Mastercard két év alatt megduplázta digitális banki és fintech partnerei számát Európában, jelenleg 60 ilyen szolgáltatóval működik együtt.

 

Forrás: Mastercard

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.