Ingyen pénzt lehet nyerni a foci-vb alatt

November 20-án kezdetét vette a katari labdarúgó világbajnokság, ahol a házigazda Katar 2-0-ás vereséget szenvedett Ecuadortól a bajnokság nyitómeccsén. 

Szponzoráció

Általánosságban elmondható, hogy minden világszintű sporteseményen nagyon fontosak a szponzorok. A szponzorok segítik a márka népszerűsítését és anyagilag is támogatják a programokat. A FIFA labdarúgó világbajnokság az egyik legjobb marketing lehetőség nemzetközi szinten, éppen ezért számos vállalat és márka próbál felkerülni a szponzorok listájára. Az olyan vezető márkák, mint az Adidas, a Coca-Cola, a Hyundai, a Wanda Group és a Qatar Airways mellett a mostani világbajnokságot olyan új pénzügyi cégek is támogatják, mint az egyik legnagyobb kriptodeviza tőzsde, a Crypto.com. 

Cake DeFi

A Crypto.com mellett azonban olyan kisebb kriptocégek is próbálják meglovagolni a világbajnokságot, mint például a Cake DeFi. A Cake DeFi egy szingapúri székhelyű hitelező- és likviditási platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző kriptodevizákat helyezzenek letétbe és szerezzenek hozamot. A “DeFi” (azaz Decentralized Finance, más néven decentralizált pénzügyek) név ellenére a Cake DeFi egy letéti platform, amely különböző decentralizált pénzügyi termékek köré épülő funkciókat kínál (a decentralizált pénzügyekről egy korábbi cikkünkben írtunk már).

Hogyan lehet nyerni?

És hogy miként kapcsolódik ez a mostani vb-hez? A Cake DeFi oldalán keresztül a felhasználók kriptodevizákat tudnak nyerni, amennyiben helyesen tippelik meg a meccsek eredményét. Sőt, akár 1 Bitcoint is nyerhet az, aki helyesen tippeli meg a vb győztest. A játék két részből áll: az első körben 2 győztest kell helyesen megtippelni minden csoportban, míg a másodikban a végső győztes csapatot és annak pontszámát. A pontszámok az egyenes kieséses szakasz mérkőzés eredményein alapulnak. A játékban részt vehet minden ellenőrzött fiókkal rendelkező Cake DeFi felhasználó (ellenőrzött e-mail cím, telefonszám és személyazonossági igazolás), a szingapúri lakosok kivételével. A nyereményeket közvetlenül a nyertes résztvevők Cake DeFi számlájára küldik. Ez magyarázza, hogy a részvétel szigorúan csak ellenőrzött fiókkal rendelkező felhasználók számára engedélyezett.


(Forrás: Cake DeFi, FIFA World Cup News)

(Borítókép: Depositphotos)

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.