Heti hírösszefoglaló

Ingyenes lesz május végéig a Moneytou szolgáltatás

Moneytou szolgáltatója a NeoPay, május 31-ig díjmentessé tette a Viberhez kapcsolódó fizetési lehetőségét, annak érdekében, hogy a készpénzes tranzakciók visszaszorításában segítsenek a járvány ideje alatt, illetve az online fizetési megoldásokat is népszerűsítsék. A hazai fejlesztésű, azonnali átutalást lehetővé tevő Moneytou úgy gondolja, hogy a jelenlegi helyzetben a már meglévő és a jövőbeli felhasználókért azzal tehetnek a legtöbbet, ha a tranzakciós díjakat május végéig eltörlik.

Németország után Hollandiában is elindul a Lemonade

A Lemonade szolgáltatása merőben eltér a hagyományos biztosítási modellektől, hiszen a szolgáltatásaiért kapott összegből átalánydíjat tart csak meg, a nyereség fennmaradó részét az úgynevezett “Giveback” elnevezésű kifizetés során, évente egyszer nonprofit szervezeteknek adományozza.

A NatWest-Mettle ingyenes hozzáférést biztosít FreeAgent szoftveréhez

A NatWest online business bankjának, a Mettle-nek célja, hogy segítse a szabadúszókat, kereskedőket és kisvállalkozásokat, így most ingyenes hozzáférést enged a FreeAgent szoftveréhez, ami egy felhőalapú könyvelési szolgáltatás. A Mettle új és meglévő ügyfelei az ingyenesen szolgáltatásra másodpercek alatt feliratkozhatnak a Mettle alkalmazáson keresztül.

 

 

„Nemcsak új folyamatok, hanem egyenesen új technológiák születnek majd a helyzetből!”

A Peak Financial Services alapítója és a Menedzserszövetség különdíjazottja, Suppan Márton, Bombera Krisztinával beszélgetett a digitális működési folyamatok fontosságáról és jövőjéről. A koronavírus helyzet miatt, egyre égetőbb kérdés a digitális működési folyamatok fejlesztése egy cég életében, de vajon milyen veszélyei lehetnek és mennyiben válik a világ hasznára, ha a digitális működés magas szinten megmarad a koronavírus helyzet után is?

Írországi vállalkozásokat segít a Visa és a Billhop együttműködése

A Billhop együttműködik az írországi Visaval annak érdekében, hogy a vállalkozások egyszerűbben, kártyával fizethessék ki a beszállítóikat, függetlenül attól, hogy maga a beszállító elfogadja-e a kártyás fizetéseket. Sebastian Andreescu, a Billhop vezérigazgatója elmondta: „Mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobb megoldást találjuk ki a vállalkozások számára. A Visaval együtt nagyon vonzó ajánlatot tudtunk összeállítani, amely minden ír vállalkozás számára előnyös, függetlenül attól, hogy kkv-ról vagy multinacionális nagyvállalatról van szó. ”

 

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.