Beszáll a ringbe a Samsung és a SoFi

A Samsung és a SoFi együttműködésének köszönhetően létrejött egy újabb mobil pénzkezelési platform, amely lehetőséget nyújt a felhasználóknak a magasabb kamatozású bevételek elérésében, mobilfizetésben és kártyamenedzsment funkciókban. A Samsung bankkártya május elején került bemutatásra, viszont bővebben a részletekről most tájékozódhattunk.  

A fiókot a Samsung telefonon keresztül lehet beállítani, melynek segítségével a felhasználó egyetlen érintéssel ellenőrizheti egyenlegét, korábbi költségeit és tranzakcióit. Gyanús tranzakció esetén befagyaszthatja kártyáját, illetve pár kattintással PIN kódot is cserélhet.

Az ügyfelek csatlakozhatnak a Samsung Rewards Programhoz, ahol pontokat szerezhetnek a szolgáltatás igénybevételével végzett vásárlásokért. Azoknak a Samsung Pay felhasználóknak, akik legalább 1000 Samsung Rewards Ponttal rendelkeznek, lehetőségük adódik pontjaik beváltására, melyeket közvetlenül a számlájukra utalnak.

Sang Ahn a Samsung Pay vezérigazgatójának elmondása szerint, a Samsung Money létrehozásával a felhasználók pénzkezelését szeretnék hatékonyabbá tenni.

Forrás: Finextra

Lauri Sonia

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.