A német digitális bank a napokban jelentette be, hogy elindítja új, N26 Standard bankszámláját. A bank bevallása szerint az új számla 100%-ban digitális élményt nyújt az ügyfeleknek. A Standard bankszámlák díjmentesen használhatók virtuális és fizikai kártyával egyaránt, amelyek a bank applikációjában könnyedén kezelhetők külön-külön, eltérő kártyaszámmal.

„A növekvő rugalmasság és egyre szélesebb körű lehetőségek nyújtása ügyfeleinknek a bankolás és fizetések területén egyike a legfontosabb céljainknak, és mindig azon dolgozunk, hogy intelligens módon fejlesszük termékeinket a jövő szempontjainak megfelelve. Hogy mi a végső cél? Az, hogy okos termékeket és funkciókat szállítsunk ügyfeleinknek, amelyek segíthetik őket abban, hogy digitálisan és minden egyéb szempontból is hatékonyan menedzselhessék pénzügyeiket.

Az N26 azt is elárulta, hogy a Standard számlákhoz járó, új virtuális kártya egyes európai piacokon máris elérhetővé válik. A bank megjegyezte azt is, hogy a klienseknek azonnal lehetőségük lesz virtuális N26 Mastercard bankkártyájukat hozzáadni mobiltárcájukhoz, így az N26 appban egyszerűen indíthatnak online tranzakciókat.

„Ez az új virtuális kártyafunkcionalitás először majd az ingyenes bankszámlát igénylő ügyfeleink számára lesz elérhető, így lehetőségük lesz online vásárláskor okoseszközeikkel fizetni Google Pay vagy Apple Pay szolgáltatással egyaránt. Pénzfelvételre szintén lehetőségük lesz ATM automatáknál fizikai kártya, és érintés nélkül is. Ha az ügyfél még így is a fizikai kártya mellett dönt akkor arra is lehetőségük lesz egy egyszeri, alacsony szállítási díj ellenében.

Forrás: Crowdfund Insider

Bátorfi Botond