A TrustChain tovább segíti a vállalkozásokat a krízis alatt

A nagyszámú érdeklődésre való tekintettel 2020. május végéig ingyenesen használható az e-aláírás a TrustChain Platformon (app.trustchain.com).

Az elektronikus aláírás jogilag elfogadott hitelességet ad, és a Minősített Elektronikus aláírás (QES) az egyetlen olyan aláírástípus az Európai Unió területén, amelynek joghatása megegyezik a kézírásos aláírásokéval.

Dr. Romhány Gergely szerint az elmúlt hetekben azok a vállalkozások is elkezdték meglévő folyamataikat digitalizálni, akiknél ez fel sem merült korábban, vagy felmerült, de a döntést a vezetőség halogatta, és csak adminisztrációs könnyítésként gondoltak rá.

A kijárási korlátozások bevezetése óta a felhasználóink száma közel megnégyszereződött, ez is mutatja, hogy mekkora az igény a biztonságos jogi megoldásokra

– tette hozzá a TrustChain ügyvezetője.

A magyar Polgári Perrendtartás (2016. évi CXXX. törvény) 325. § f) pontja értelmében, a minősített elektronikus aláírással és ebbe ágyazott időbélyeggel ellátott okirat teljes bizonyító erejű magánokiratnak minősül.

A TrustChain Platformon keresztül kizárólag minősített elektronikus aláírások tanúsítványainak megszerzésére van lehetőség, ezen tanúsítványok kibocsátását a szerződött bizalmi szolgáltató partnere, az Evrotrust Technologies AD biztosítja. A felhasználók az Evrotrust mobil applikáció segítségével láthatják el minősített e-aláírásukkal a TrustChain Platform segítségével létrehozott dokumentumaikat.

PRÓBÁLJA KI INGYEN

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.