A COVID-19 felgyorsította a technológiához való példátlan átállást azon fogyasztók számára, akik a digitális technológiák kényelmét, sebességét és biztonságát kívánják az online vásárlástól az érintéses fizetésig.

„Ehhez a listához további részlet fizetéseket is felvehet” – jelentette be Visa. A részletekben történő fizetés vagy az eladás helyén meghatározott számú, egyenlő összegű kifizetés lehetősége a Visa által kínált legújabb kényelmi funkció, amelyet az amerikai polgárok többsége igénybe vehet.

A Visa részletfizetési megoldásai a Visa stratégiájának kulcsfontosságú elemévé válnak, hogy „segítsük ügyfeleinket és partnereinket abban, hogy a feljogosított fogyasztók rugalmasabban fizethessenek a pénztárnál, egyszerűen, a meglévő Visa hitelkártyáik használatával”.

“A részletek vonzóak lehetnek az eladók számára, mivel sokan megnövelik az átlagos vásárlás méretét és az átváltási arányt, ha a részletfizetési lehetőségek rendelkezésre állnak a pénztárnál” – mondta a cég.

A Commerce Bank az Egyesült Államokban az első bank, amely korlátozott számú Commerce Bank Visa hitelkártyán kezdte meg a részletfizetési kísérletet.

Forrás: Nocash

Kollár Levente