Új FinTech képzés indul a Corvinus Egyetemen

Újból elindítja fintech fókuszú szakirányú továbbképzését a Budapesti Corvinus Egyetem. A Fintech menedzsment szakközgazdász és Fintech menedzsment specialista képesítéseket kínáló képzéssel az egyetem célja az, hogy aktívan reagáljanak a drámai tempóban zajló digitális transzformációra és minden szakmabeli érdeklődőnek megadják a lehetőséget a digitális pénzügyekkel kapcsolatos kritikus gondolkodási és elemzési készségek elsajátítására, valamint a kellő elméleti tudással lehetővé tegyék számukra saját stratégiai szemléletük kialakítását a témában. 

Dr. habil Pintér Éva, a Budapesti Corvinus Egyetem Fintech stratégiai vezetője azt mondta, a továbbképzésnek köszönhetően a résztvevők valódi Finfluencerré válhatnak és a fintech szektor legkiválóbb szakembereitől tanulhatnak, valamint velük közösen dolgozhatnak. Ez alapján tehát kijelenthető, hogy értékes elméleti és gyakorlati tapasztalatok elsajátítására egyaránt lehetőség nyílik. Mint elmondta, a képzés februárban indul el újra, jelentkezni pedig ezen a linken lehet.

A képzést elsősorban a hazai bankszektorban dolgozóknak ajánlják, ideértve a háttérintézmények, valamint a Magyar Nemzeti Bank (MKB) munkatársait is, hiszen számukra jelentheti a legnagyobb hozzáadott értéket a digitális pénzügyek világának beható ismerete. A tananyag egyebek mellett az alábbi területeket fedi le: innovációs és projektmenedzsment módszertan, pénzügyi technológiák (FinTech), Big Data és mesterséges intelligencia (AI), szolgáltatásmarketing és felhasználói élmény (UI, UX), valamint technológiai és banki biztonság. 

Bátorfi Botond

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.