A Revolut legújabb lépése több mint 1,6 millió ügyfelet érint közvetlenül

A Revolut, a globális pénzügyi szuperalkalmazás világszerte több mint 20 millió ügyféllel, átnevezte egyik szolgáltatását a 6–17 évesek számára: a „Revolut <18” egy fiataloknak szóló fiók, amely a szüleik vagy gondviselőik Revolut-fiókjához kapcsolódik, és hosszú távon segítheti a pénzügyi tudatosságuk kialakulását.

A korábban „Revolut Junior” névre keresztelt Revolut <18 lehetőséget kínál fiatal vásárlóinak, hogy szabadjára engedjék kreativitásukat: saját kártyájukat személyre szabhatják egy rajz, szöveg és még hangulatjelek hozzáadásával is.

A végpontok közötti biztonsági és az alkalmazáson belüli kártyavezérlők segítségével a fiatal Revolut-ügyfelek biztonságosan nyomon követhetik tevékenységeiket az alkalmazáson belül, és azonnali figyelmeztetéseket kaphatnak a kiadásokról. Ezek az értesítések támogatják a megszabott keretek betartását, és idővel a megtakarítási célok kitűzését is elősegítheti.

Az alkalmazás ezenkívül a kártyahasználatról minden alkalommal értesítéseket küld a szülőknek, gondviselőknek.

A szülők és a gyámok kijelölhetnek egy rendszeres „fizetési napot” a zsebpénz biztosítására, de kihívásokat is állíthatnak fiataljaik számára, hogy megszerezzék a „keresetüket”.

„Az új Revolut <18 sárga dizájnja energikus, pozitív és friss, vonzó a 18 éven aluliak számára”

– nyilatkozta Tara Massoudi, a Revolut prémium termékekért felelős vezérigazgatója.

„Meghallgattuk ügyfeleink visszajelzéseit, akik azt mondták, azt szeretnék, ha a 18 éven aluliak számára kialakított termékünk személyre szabható lenne. Ezért szerettünk volna felnőttebb hangulatot teremteni a kártya és az alkalmazás számára, mivel a Revolut <18 egy olyan fiók, ami a felhasználóival együtt fejlődhet” – fogalmazott Tara Massoudi.

Rengeteg ügyfelet érint a Revolut döntése

A világszerte több mint 1,6 millió ügyfelet számláló Revolut Juniornak csak Nagy-Britanniában több mint 350 ezer ügyfele volt, akik mára mind a Revolut 18 év alatti ügyfelei.

A Revolut <18 kártya ingyenes, és a Revolut személyes fiókkal rendelkező szülő vagy gyám létrehozhat egy <18 fiókot gyermeke számára az alkalmazásban. Ha a fiatalnak van mobileszköze, akkor a szülő vagy gondviselő telefonján megjelenő QR-kód beolvasásával letöltheti a Revolut <18 alkalmazást. A kártya azonban akkor is működik, ha nincs mobiljuk.

Mindezen felül a tinédzserek saját maguk is létrehozhatnak alszámlát szülői fiókban – természetesen a szülő jóváhagyásával. Ha a tinédzser még nem töltötte be az adatokhoz való hozzájárulás korhatárát (ami az Egyesült Királyságban 13 év), akkor a szülőnek kell létrehoznia a fiókot a gyermek számára, a saját Revolut alkalmazásából.

(Forrás: FF News)

(Borítókép: Revolut)

Urbán Anikó

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.