RowanHill – a digitális innováció mesterei

Az elkövetkezendő időszakban bemutatunk néhány fontos szereplőt a magyar fintech szektorból, akik partnerként vettek részt a Fintech Sparks összeállításában. A Fintech Sparks a Peak média üzletágának, a Peak News kiadványa, amely összegzi a 2021-es év legfontosabb eseményeit és eredményeit a fintech szektorból. Az anyagban szóba kerülnek az év legnagyobb rekordjai, finanszírozási eseményei, valamint a szektor nyertesei és vesztesei. Emellett a bemutatásra kerülnek a legnagyobb botrányok, a legfontosabb szereplők, a legötletesebb marketing kampányok és a legszínvonalasabb dizájn megoldások. A Fintech Sparks ezen a linken ingyenesen letölthető. 

A partnerek sorát pedig a RowanHill Digitallal kezdjük meg. A cég tagja a RowanHill cégcsoportnak, amely mostanra több, mint 100 szakértő segítségével nagyjából 500 projektet valósított meg, ebből szép számmal részesedett maga a RowanHill Digital is.

A vállalat szakterületét nehéz röviden leírni, de kétségtelenül kijelenthető, hogy a digitális innováció területén nem találkoztak még megoldhatatlannak bizonyuló problémával. Klienseiknek átfogó menedzsment tanácsadási szolgáltatásokat nyújtanak, legyen szó a vállalati működés hatékonyabbá tételéről, digitális innovációk implementálására tett javaslatról, vagy épp projektmenedzsmentről. Tanácsadói szolgáltatásaikhoz jogi tanácsadást nyújtanak, így a kliensek minden folyamatot nyugodtan kezdhetnek meg, anélkül, hogy jogi jellegű problémáktól kéne tartaniuk.

A RowanHill igazi kuriózuma, hogy a tanácsadás mellett termékfejlesztésben is támogatják ügyfeleiket, sőt, ők maguk is rendelkeznek saját fejlesztésű megoldásokkal. Kiemelt prioritást élvez például a blockchain, a fintech, az insurtech és a mesterséges intelligencia (AI), ezeken a területeken saját megoldásaik vannak, melyek megalkotásánál nagy hangsúlyt fektettek a tanácsadóként begyűjtött tapasztalatokra, így a piaci trendek kielemzését követően innovatív, ügyfélbarát és egyszerűen implementálható szolgáltatásokat tudtak megalkotni.

A kliensek mellett az egész magyar fintech szektort és az az iránt érdeklődőket is igyekszik segíteni az informálódásban, ezt a célt szolgálja fintech hírlevelük, amely a magyar és a nemzetközi piac legfontosabb újdonságai mellett átfogó, hiánypótló tanulmányokat is tartalmaz a legfontosabb témákban. A hírlevélre egyébként ezen a linken lehet felirazkozni.

Elmondható tehát, hogy a vállalat nagyon sokrétű tevékenységet folytat, az ezzel járó kihívásokat pedig nem csupán képesek menedzselni, de előnnyé is formálják a számos területre kiterjedő szakértelmet. 

Bátorfi Botond

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.