Microsoft Teamsre vált az egyik legnagyobb brit bank

A Barclays világszerte bevezeti a Microsoft Teams szolgáltatását, miután a brit bank többéves megállapodást írt alá a Microsoft Teamsszel. A bankhálózat belső üzleti globális együttműködési platformként használja a felületet belső folyamatainak fejlesztéséhez. A Teams világszerte 120 ezer munkatársat és szolgáltató partnert kapcsol majd össze a Barclays kulcsfontosságú telephelyein.

A megállapodás a Teams alkalmazás egyik legnagyobb volumenű bevezetését jelenti a pénzügyi szolgáltatási ágazatban. A Teams számos különböző kommunikációs megoldást vált fel a vállalatnál, a Barclays így racionalizálja meglévő kommunikációs hálózatait.

A Barclays és a Microsoft közösen hajtja végre a platform bevezetését, amely egy átfogó stratégia része, melynek célja az üzleti egységek és funkciók közötti egyszerűbb és hatékonyabb kapcsolatteremtés. A stratégia keretében a Barclays igényeinek megfelelően továbbfejlesztették a Microsoft Purview-ban elérhető adatmegőrzési és keresési funkciókat is.

„A modern technológia elengedhetetlen ahhoz, hogy munkatársaink rugalmas és fenntartható módon nyújthassák a legmagasabb szintű szolgáltatást ügyfeleinknek” – mondta Craig Bright, a Barclays globális informatikai igazgatója. „A Microsoft Teams egy olyan együttműködési platformot biztosít számunkra, amely segít összekapcsolni kollégáinkat és javítja üzleti folyamatainkat.”

(Forrás: Finextra)

(Borítókép: Dimitri Karastelev / Unsplash)

Borbola Terézia

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.