Idén is jön az eFinance & FINTECH Festival

Szeptember 9-én, csütörtökön kerül megrendezésre a piacvezető hazai Banki Informatikai konferencia, az eFinance & FINTECH Festival – Future of Money (LinkedIn).

Az eseményt a szervezők egy hibrid modellben szervezik meg, vagyis a támogatóknak és résztvevőknek értékes, személyes networking lehetőséget biztosítanak a helyszínen, ugyanakkor az online események által nyújtott biztonsággal is lehet majd élni. Ez azt jelenti, hogy ismét több, mint 15 országból várják a várhatóan 500 fő feletti résztvevő társaságot. 

Az esemény az egyik legszínvonalasabb budapesti rendezvényhelyszínen kerül majd megrendezésre, ugyanis az ötcsillagos, belvárosi, nagyvilági hangulatú Parisi Udvar Hotel Budapest ad otthont a FINTECH Festivalnak. Az eddigi Festivaloktól a jelenlegi szervezés annyiban fog eltérni, hogy a szervezők online, élőben is közvetítik majd a konferenciát. Az előadók, támogatók, kiállítók és résztvevők viszont ugyanúgy személyesen vesznek részt, mint korábban (védettségi igazolvánnyal). 

Érdemes tehát jelentkezni az eseményre, amit most még augusztus 27-ig kedvezményesen meg lehet tenni az EVENTBRITE-on keresztül, az alábbi linken: eFinance & FINTECH Festival Tickets, Thu, Sep 9, 2021 at 9:00 AM | Eventbrite

Amennyiben valaki jelenleg csak a résztvevői létszámot tudja jelezni, annak természetesen lehetősége lesz később a résztvevők neveinek pontosítására is, még a konferenciát megelőzően.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.