Heti fintech összefoglaló

Az RBC hozzáférést biztosít üzleti ügyfelei számára a Wello platformjához

Mivel a Covid-19 ellehetetleníti a személyes találkozásokat, a Royal of Bank Canada (RBC) hozzáférést kínál az üzleti ügyfelei számára a Wello platformhoz. Az RBC és a Wello közti kapcsolatokra épülve, a bank üzleti ügyfelei egész nap elérhetik az egészségügyi szakembereket, akár telefonon, akár videón keresztül.

A Tradeteq kvantum-alapú hitelminősítést dolgoz ki a szingapúri egyetemen

A Tradeteq, az Egyesült Királyságban működő elektronikus kereskedési platform, egy 15 trillió dolláros kereskedelemfinanszírozási piacot céloz meg, a Singapore Management University-vel (SMU) – az ország harmadik autonóm egyetemével közösen- a kvantumszámításon alapuló hitelpontozás kidolgozása érdekében.

Partnerséget kötött a Revolut és az Adzooma

A Revolut összeállt az Adzoomaval, hogy marketing segítséget nyújtson üzleti ügyfelei számára. Az Adzooma szoftvere úgy lett kifejlesztve, hogy a kkv-kat segítse abban, hogy a legtöbbet hozhassák ki az online marketingből. Integrálva a Google, a Facebook és a Microsoft hirdetéseivel, a felhasználók képesek lehetnek egyetlen kattintással optimalizálni azokat.

Indul a Bunq +1 szolgáltatás, a prémium felhasználók számára

A holland challenger bank, a Bunq megújította számlacsomagját, hogy nagyobb rugalmasságot biztosítson felhasználói számára. A prémium felhasználók al-fiókokat hozhatnak létre havonta 2,99 euróért. A plusz fiókok felnőttek vagy gyermekek számára is létrehozhatók, így például az üzleti felhasználók több fiókot is nyithatnak alkalmazottak számára, ami segít a költségek és a kiadások nyomon követésében.

Fintech mentorprogramot indít nők számára a BMO Harris Bank

A BMO Harris Bank és a 1871 chicagói inkubátor egyesíti erőit, hogy elindítson egy női fintech mentorprogramot. A BMO Harris és 1871, 2017 óta működtet innovációs programokat, idén pedig azt tűzték ki célul, hogy a nőkre összpontosítanak. A mentorprogram három hónapos, és a BMO Harris szakértői irányítják.

 

 

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.