A Wirecard amerikai egységét is eladták

Folytatódik a Wirecard birodalom feldarabolása, most a holding észak-amerikai leánycéget értékesítik. Ez az egység egy viszonylag új szerzemény, az óriásira nőtt német fintech 2016-ban vásárolta meg a Citi amerikai prepaid üzletágát 185 millió dollárért.

Elérhetővé vált a chat-en belüli értékesítés a WhatsApp-on

Facebook tulajdonában lévő WhatsApp új szolgáltatásokat vezet be, amelyek lehetővé teszik az üzleti felhasználók számára, hogy beszélgetéseken belül, közvetlenül a platformon értékesítsenek – áll a WhatsApp közleményében.

Aqua, a BBVA dinamikus CVV kártyája

A bank legutóbb megjelent blogbejegyzésében olvashatunk arról, hogy egy új, kártyaszámmal nem rendelkező hitelkártyát dobott piacra, aminek az Aqua nevet adták, illetve a fintech.hu-n is megírtuk, hogy a BBVA török leánya a közelmúltban hasonló megoldást dobott piacra.

A Lumi wallet felhasználói elveszíthetik pénzüket

A Lumi Wallet iOS felhasználói örökre elveszíthetik hozzáférésüket a kripto vagyonukhoz, mivel a digitális tárcát fejlesztő vállalat szerkezetátalakítási folyamatba kezdett stratégiai döntés miatt, emiatt az AppStore-ban új Apple Developer fiókot kellett létrehozniuk, ahova átmozgatták az applikációt.

A TikTok összeáll a Shopify-jal a beágyazott fizetések bevezetésében

A kínai videó megosztó közösségi platform és a kanadai e-commerce vállalat közös termékfejlesztésének eredményeképp mostantól a TikTok platformon is értékesíthetik a Shopify webshop üzemeltetők termékeiket.