Fintech Világa már a Spotify-on is

Azok, akik az elmúlt néhány hétben követték újonnan megjelenő podcast adásainkat, már értesülhettek arról, hogy az adások immár a Spotify-on is visszahallgathatók. Ez azt jelenti, hogy mindhárom Trend FM-en futó műsorunk összes korábbi adása elérhető a platformon. Az új adások minden héten felkerülnek a felületre. Természetesen Soundcloud oldalunkat is frissíteni fogjuk, így aki inkább ott szeretné meghallgatni az adásokat, az a továbbiakban is megteheti azt.

A Fintech Világa 2016 márciusában indult el, nemrég pedig egy valódi mérföldkövet, a 300. adást ünnepelhettük meg. A jeles alkalomból egy Fintech Sparks online kiadvány is készült, ami ezen a linken ingyenesen letölthető. A kiadványban felidézzük az elmúlt szűk hat év legizgalmasabb beszélgetéseit és reagálunk az azóta eltelt időszak legfontosabb változásaira. A Fintech Világa korábbi adásai a Spotify-on ide kattintva érhetők el. 

A Fintech Világa – Blockchain Percek című műsorunk 2021 szeptemberében debütált, szintén a Trend FM-en. Az azóta publikált huszonhét adásban igyekeztünk befogadható módon tájékoztatni hallgatóinkat a blockchain technológia és a kriptovaluták legfontosabb jellemzőiről, előnyeiről és a potenciális hátrányokról. A folytatásban ugyanezen elv mentén folytatjuk a műsort és újabb szakértő vendégekkel segítjük a terület mélyebb megértését.  A Fintech Világa – Blockchain Percek korábbi adásai a Spotify-on ide kattintva érhetők el. 

Végezetül, említést kell tennünk a Fintech Világa – Zöld Pénzügyi Percek című műsorunk, ami testvérműsorához hasonlóan 2021 szeptemberében indult el. Célunk azóta és továbbra is az, hogy feldolgozzuk a fenntarthatóság és a pénzügyi szektor keresztmetszetében elhelyezkedő témákat. A pénzügyi szektor szereplőinek sürgősen reagálniuk kell a klímaváltozás által jelentett kihívásokra, műsorunk pedig a lakosság edukálásával és aktív cselekvésre ösztönzésével igyekszik kivenni a részét ebből a folyamatból. A Fintech Világa – Zöld Pénzügyi Percek korábbi adásai a Spotify-on ide kattintva érhetők el. 

A műsorok összeállításakor mindig igyekszünk reagálni a hallgatóságot foglalkoztató témákra, eseményekre. Amennyiben van olyan téma, amiről szívesen hallana részletesebb elemzést a műsorok valamelyikében, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@egydigitalisjovoert.hu email címen. 

Bátorfi Botond

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.