Fejlesztene az agresszív munkahelyi kultúráján a Revolut

A pénzügyi szuperapp, a Revolut egy viselkedési csapatot állít össze, amivel az “agresszív” vállalati kultúrát igyekszik kezelni. A 33 milliárd dolláros vállalat, amelynek világszerte mintegy 6000 alkalmazottja van, pénteken mutatja be új “CultureLab” csapatát.

A Revolut régóta agresszív munkahelyi környezetéről híres. Honlapjának kultúra rovata jelenleg többek között azzal büszkélkedik, hogy “a léc nagyon magasan van és az embereket pontosan, nem pedig kedvesen értékelik.”

Most azonban azt tervezi a vállalat, hogy javít ezen a munkahelyi kultúrán és új “értékalapú viselkedési formákat” vezet be a CultureLab csapatával, amelynek egy alkalmazott viselkedéskutató is tagja lesz. A Revolut állítja, hogy a lépés nem kapcsolódik a brit banki engedély megszerzésére irányuló erőfeszítéseihez.

“Nem mondanám, hogy ez a szabályozási megbeszélésekre adott reakció lenne…Inkább a növekedésünkhöz és azokhoz a visszajelzésekhez kapcsolódik, amelyeket az emberektől kaptunk. Tényleg szükségünk volt a változásra.”

– nyilatkozta a Guardian-nek Hannah Francis, az cég “emberi tapasztalatokért” felelős vezetője.

Francis hozzáteszi: “Kaptunk néhány visszajelzést, ami alapján a Revolut munkahelyi kultúrája egy kicsit agresszívabbnak tűnhetett az évek óta tartó gyors tempójú növekedés közepette. Azóta azonban sokat fejlődtünk.”

(Forrás: Finextra)

(Borítókép: Depositphotos)

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.