Befektettek az egyik legnagyobb insurtech vállalatba

A Cover Genius a világ egyik vezető insurtech szolgáltatója, saját fejlesztésű platformjukon keresztül kínálnak biztosítási megoldásokat a legnagyobb online vállalatok ügyfelei számára. A jelenlegi befektetés mértéke 10 millió dollár, melyet tehetségek toborzására és a globális terjeszkedésük folytatására terveznek felhasználni Ázsiában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.

Szolgáltatásukat eddig már több millió ügyfél vette igénybe a partnereiken keresztül, jelenleg közel 60 országban vannak jelen.  A megoldás lényege, hogy a platformként szolgáltatott, egyszerűen integrálható biztosításkötési folyamatuk magas ügyfélélmény mellett illeszthető a megszokott online vásárlási és szerződéskötési folyamatokba.

Angus McDonald a vállalat alapítója és vezetője úgy véli, hogy jelenleg a biztosítási szektor jelentős részét hátráltatják az idejét múlt folyamataik és rendszereik, valamint az ügyfélközpontú szolgáltatás-tervezés hiánya. A Cover Genius ezekre a problémákra igyekszik választ adni és háttérszolgáltatóként segíteni az online piactereket, hogy biztosítások csatolásával növeljék a vásárlóik bizalmát.

Forrás: https://www.finextra.com/pressarticle/80543/insurtech-cover-genius-raises-10-million

László Soma

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.