Revolut metal kártya cégeknek is

A Revolut néhány hete jelentette be, hogy a regisztrált céges ügyfeleinek száma hivatalosan is átlépte a félmilliót, így a fintech óriás most egy kisebb ajándékkal szeretne kedveskedni nekik.

A metal kártya 2018-ban került bevezetésre, mely egy darab, edzett fémdarabból készül, viszont ez egészen mostanáig csak a lakossági prémium felhasználók számára volt elérhető.

Ezzel szemben október 5-étől már a céges ügyfelek is igényelhetik a kártyát, mely 5 árnyalatban lesz elérhető, ráadásul a prémium csomaghoz képest a céges ügyfeleknek ezért extra költség sem kerül majd felszámításra.

Vaidas Adomauskas, a Revolut egyik vezetője szerint rengeteg visszajelzés érkezett a cégektől, melyek túlnyomó része a fém kártya igényelhetőségének a hiányát jelölte meg a céges csomagok egyetlen gyenge pontjának, de mostantól már nekik is meg lesz a lehetőségük, hogy egy olyan prémium fizetőeszközt tudhassanak magukénak, mely segít majd kiemelkedni a tömegből, akármerre is járjanak.

A Revolut céges csomagjai 2017-ben indultak el Európába és az Egyesült Királyságban, melyek között megtalálható egy ingyenes, valamint egy 25, és egy 100 font havi költséggel járó csomag is.

A metal kártya jelenlegi állás szerint nem lesz azonnal elérhető minden ügyfél számára, a cég nyilatkozatából az is kiderült, hogy az előre láthatóan nagy érdeklődés miatt a bevezetés több szakaszban zajlik majd, a rendelés először csak a havidíjas csomagokban lesz lehetséges, de idővel minden ügyfélnél megjelenik majd.

Forrás: Altfi

Horváth Tamás

fintechmetalkártyarevolut