A Revolut csapatbővítéssel fejleszti kriptovaluta képességeit

A Revolut megduplázza a kriptovaluták iránti elkötelezettségét. A cég tervei szerint a következő hat hónapban 20 százalékkal növeli szakértői állományát Európában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban.

A nemrégiben hétéves indulását ünneplő Revolut jelenleg kriptospecialistákat keres, 13 szerepkörre. A betöltendő pozíciók szerepköre rendkívül széleskörű, hisz a technikai feladatok mellett jogi háttérrel rendelkező szakemberek jelentkezését is várják.

„Idén eddig több száz alkalmazottat vettünk fel különböző csapatokhoz Londonban és még sok más csapatban világszerte. A következő hat hónapban 20 százalékkal szeretnénk növelni a kriptovalutákra szakosodott csapatunkat.” – nyilatkozta Emil Urmanshin, a Revolut kriptográfiai vezérigazgatója.

2022 első felében a londoni székhelyű fintech 43 szakembert vett fel, hogy bővíteni tudja kriptovaluta-képességeit.

Mióta a bitcoin és társai minden idők csúcsát értek el novemberben, a recesszió és a stablecoin okozta stagnálás 1,6 milliárd fonttal (2 milliárd dollárral) csökkentette az iparág piaci kapitalizációját.

A Revolut nemrég bejelentette, hogy ügyfeleinek 22 új kriptovalutához kínál hozzáférést, köztük az ApeCoinhoz és a Sandbox metaverzum tokenjéhez.

,,A kriptóval hosszú távra tervezünk, és továbbra is erősek vagyunk a szektorban” – mondta Emil Urmanshin, a Revolut kriptovalutákért felelős vezetője.

Forrás: AltFi

(Borítókép: Revolut)

Urbán Anikó

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.