A magyar startup világ legjobbjait keresik

Idén is az Év Startup-befektetőjét, az Év Startupját, az Év Kampánygazdáját és az Év Mentorát keresi a Tőkeportál közösségi finanszírozási szolgáltató. A magyar startup világ legjobbjairól a közönség szavazással dönt.

A Tőkeportál küldetése a hazai startup-ökoszisztéma támogatása és fejlesztése. Ezért minden év végén lehetőséget adnak a terület szereplőinek és az érdeklődőknek, hogy szavazással döntsék el, ki volt az év legjobbja a kijelölt kategóriákban.

2022-ben az év legjobb startupját, befektetőjét, kampánygazdáját és mentorát keresik. A díjazottak az elismerést jövő év elején, a Startup Utószilveszteren vehetik át. A három legtöbb szavazatot kapó startup egyúttal pitchelheti vállalkozását is. Az eseménynek 2023. január 12-én, 19 órakor az A38 hajó ad otthont. A helyszínnek nagy sikere volt a 2022-es őszi Ökoszisztéma Fesztivál során is. A Startup Utószilveszterre a Tixa felületén lehet jegyet váltani, december 31-ig még Super Early Bird áron.

A Startup Szilveszteren minden évben a magyar startup ökoszisztéma közismert egyéniségei és véleményformálói vesznek részt. A meghívottak értékelik az elmúlt év eseményeit, és a megvitatják a 2023-as várakozásokat és vállalati terveiket is.

Ez az év azért is különleges a Tőkeportál számára, mert a rendezvényt olyan társszervezőkkel valósíthatják meg, mint a Brancs Közösség, a Startup Maffia és az Express Innovation Agency. A támogatói és társszervezői jelentkezés továbbra is nyitva áll az érdeklődő cégek számára, ennek lehetőségeiről további információ a rendezvény deckjében található.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.