A legjobb magyar pénzügyi podcastok között a Fintech Világa

Mindhárom Fintech Világa podcast felkerült a Financer toplistájára, amely a hazai pénzügyi szektor leginkább szórakoztató és ismeretterjesztő műsorait válogatta ki.

Összesen 16 podcastról esett szó a gyűjtésben, köztük a Fintech Világa műsorcsaláddal. Legelső podcastunk, a Fintech Világa, valamint a 2021 szeptemberében elindult Blockchain Percek és Zöld Pénzügyi Percek is említést nyertek.

A műsorokról szóló megjegyzésben a következőképpen emelték ki podcastjainkat:

A Fintech Világa egy jó minőségű, informatív podcast, amely a nevéből adódóan inkább fintech-re összpontosuló témákat boncolgat. Aki nem tudná, a fintech (financial technology) tulajdonképpen a digitális pénzügyeket jelenti.

A podcastjainkkal először találkozó olvasóinknak röviden a következőképp tudjuk bemutatni a műsorokat.

  • Fintech Világa: A podcast, ami mindent elindított. 2016 óta mutatja be a nemzetközi fintech szektor legérdekesebb történeteit, átfogó trendjeit, leginnovatívabb megoldásait, valamint társadalmi hozzájárulását.
  • Fintech Világa – Blockchain Percek: A blockchain és a kriptovaluták folyamatosan fejlődő világában igyekszik eligazítani a hallgatókat, érintve az újabbnál újabb területeket, mint például a metaverzumot vagy a web3-at.
  • Fintech Világa – Zöld Pénzügyi Percek: A fenntarthatóság kiemelt figyelmet érdemel az élet minden területén, így a pénzügyek során is. A műsor egyedi zöld pénzügyi megoldásokkal, példamutató piaci szereplőkkel és tanulságos történetekkel jelentkezik.

Eddigi 480 adásunkat vissza lehet hallgatni a Rádióműsorok menüpontban, a Trend FM és a Mandiner oldalán, Spotify-on, az Apple Podcasts-en, a Google Podcasts-en, a PodPad-en, a Podcast.hu-n, valamint a Soundcloudon.

(Címlapkép: Depositphotos)

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.