A Citi befektetett egy adatkezeléssel foglalkozó startupba

A Citi befektetett az adatkezeléssel foglalkozó Solidatus Technology-ba. Azt tervezik, hogy a cégen belül globálisan bevezetik a startup által kidolgozott technológiát.

A Citi az első jelentős befektetője a Solidatus Technology-nak. A friss befektetéssel az Egyesült Államok és az APAC (ázsiai és csendesóceáni területek) közötti nemzetközi terjeszkedés elősegítése, valamint a pénzügyi szektoron kívüli helyzetének erősítése a cél. A befektetés értékét eddig nem hozták nyilvánosságra.

A Solidatus megoldása lehetővé teszi a szervezetek számára adataik feltérképezését, menedzselését és azok pénzügyi értékelést, ezen felül platformot biztosít a digitális átalakuláshoz és az adatok modernebb kezeléséhez.

Stuart Riley, a Citi intézményi ügyfelek csoportjának globális operációs és technológiai vezetője szerint ez a partnerség a legmodernebb technológiát biztosítja számukra ahhoz, hogy fokozni tudják adatrendszereik hatékonyságát, valamint a szervezeten belüli adatáramlás pontosabb megértése hozzájárul ügyfeleik hatékonyabb kiszolgálásához.

Forrás: Finextra

Szabó Rebeka

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.