6 népszerű virtuális konferencia és online találkozó fintech szakemberek számára

A covid-19 vírus által kreált jelenlegi helyzet lehetőséget nyújt a szakembereknek az online eseményekre, melyek segítségével lépést tudnak tartani a tendenciákkal. A következő szekcióban összeszedtük az elkövetkezendő hónapokban megrendezésre kerülő online fintech eseményeket.

Digital Week Online

Május 25-31, 2020

A Digital Week Online egy olyan globális online esemény, amely innovációkra, startupokra, beruházásokra és új technológiákra összpontosít. Az egy hetes konferenciát egy 48 órás non- stop online konferencia váltja fel, ahol a blockchain és egyéb innovációs technológiákról lesz szó. A fintech szakértők megosztják véleményüket a covid-19 gazdasági válság következményeiről és további lehetőségekről.

The Future of Banking Week

Május 26-28, 2020

A 4 napos online eseményen a banki vezetők panelbeszélgetések keretein belül megvitatják a bankok jövőjét. A visszaigazolt előadók között ott lesznek a Mastercard, az N26, a Monese, a Temenos, a Quonto, az Accel és a Sonect képviselői.

Blockchain and Fintech Digital Summit

Május 28-29, 2020

A Blockchain and Fintech Digital Summit célja a blockchain és fintech jövőjének megbeszélése vezető fejlesztők és vállalati szakértők részvételével. A résztvevők megismerkedhetnek a blockchain és annak számos alkalmazásával a fintech területén, a blockchain és a fintech stratégiák legújabb fejleményeivel és új üzleti modellekkel.

Emerge Live

Június 22-26, 2020

A digitális esemény témái közé tartozik a szervezetek pénzügyi helyzetének elősegítésének startégiája, emellett szó lesz a munkahelyi wellnessről, megtakarításokról és innovációkról. Az Emerge Live esemény keretin belül szó lesz az emberek pénzügyi kihívásairól és az ágazatok vezetői által javasolt megoldásokról.

Regtech Summit Virtual 2020

Június 16-18, 2020

A Regtech csúcstalálkozó rendezvény főbb témái közé tartozik a pénzügyi intézmények szabályozási környezetének navigálása a jelenlegi válsághelyzetben, valamint betekintést nyerhetünk a pénzügyi intézmények szabályozási környezetébe.

BlockDown 2020

Június 18-19, 2020

A virtuális kriptokonferencián digitális sajtótájékoztatók, interaktív beszélgetések és panelbeszélgetések keretein belül megvitatásra kerülnek a kripto befektetések, a blockchain társadalmi hatásai, decentralizált pénzügyek és a vállalati blokkláncok.

Forrás: Fintechnews

Lauri Sonia

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.