42 mobilfizetési játékos a szingapúri piacról I. rész

Délkelet-Ázsiában Szingapúr eddig is kiemelkedő helyen volt a pénzügyi piacok tekintetében, ugyanis népességének 96,4% már 2014-ben rendelkezett bankszámlával. 2014 óta az ország azonban immáron fintech nagyhatalomként is képviselteti magát a világban. Szingapúrban egy egészen különleges fintech ökoszisztéma jött létre, így a mobilfizetési szolgáltatók sem álltak meg a sima elektronikus tárcák fejlesztésénél, épp ellenkezőleg: kiterjesztették termékeik és szolgáltatásaik portfólióját.

A 42 mobilfizetési szolgáltatóról naponta hármat fogunk röviden bemutatni:

Aimazing

aimazing mobile payments singapore 2

A fizetési platformja mellett az Aimazing képes valós időben begyűjteni a számla adatokat, illetve eltárolni a fizikális számlákat is. A platform emellett egy hűségprogrammal is rendelkezik.

AsiaPay

asiapay singapore mobile payments

A 2000-ben alapított AsiaPay fizetés feldolgozást kínál bankok és e-üzletek számára, emellett pedig nemzetközi piacon működő hitel és betéti kártyákat bocsát ki, hagyományos és internetbanki folyószámlákat biztosít, saját wallett-tel, “over-the-counter” és egyéb prepaid kártya megoldásokat nyújt.

SamsungPay

samsungpay mobile payments

A Samsung Pay a közimsert Samsung Electronis mobilfizetési és elektronikus pénztárca szolgáltatása, mely lehetővé teszi a felhasználói számára, hogy Samsung termékeikkel fizetéseket bonyolítsanak le.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.