Új funkció a gohenry-től

A népszerű brit zsebpénzkártya szolgáltató, a gohenry új funkciót jelentett be, amivel az idősebb gyerekeket veszik célba. A diákmunkát végző 14-18 éves tinédzserek mostantól közvetlenül a gohenry-nél vezetett számlájukra is kérhetik fizetésüket, vagyis anélkül férhetnek hozzá pénzükhöz, hogy annak szüleik bankszámláján kellene áthaladnia, ezáltal a folyamat költségei és időtartama egyaránt csökkenthetők. 

Dean Brauer, a gohenry társalapítója és elnöke így nyilatkozott az újdonságról: “A gyerekek pénzügyi egészségéhez elengedhetetlen, hogy minél fiatalabb korukban megismertessük őket azokkal a lehetőségekkel, amelyekkel független munkavállalóként szembesülni fognak. A társadalmunkban folyamatosan csökken a készpénzhasználat, a lehető legkorábban megkezdett felelősségteljes pénzkezelés pedig segíteni fogja a gyerekeket pénzügyi függetlenségük megalapozásában.”

Az új funkcióhoz természetesen szülői kontroll funkció is tartozik majd, de ez még így is érzékelhetően közelebb hozza a gohenry szolgáltatását a tinédzsereknek teljes körű bankszámlát kínáló Starling és Monzo megoldásaihoz. Várakozásaink szerint a jövőben a gohenry további lépéseket tesz majd a termékpaletta bővítésének érdekében, így az ügyfelek egyre átfogóbb megoldást érhetnek majd el, amely minden aspektusában felveszi a kesztyűt, vagy akár felül is múlja az inkumbensek és neobankok gyerekekre szabott megoldásait. 

Forrás: AltFi

Bátorfi Botond

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.