Számlázó funkcióval bővül a Revolut Business

Számlák létrehozását teszi lehetővé a vállalati kliensek számára a Revolut Business legújabb funkciója, illetve ehhez kapcsolódóan az ügyfelek gyorsabban hozzájuthatnak pénzükhöz akár kártyás fizetéssel, banki átutalással, vagy Apple Pay-jel. A Revolut elmondása szerint az új szolgáltatás az ügyfelek legáhítottabb igénye volt, ezért nem késlekedhettek a bevezetésével. Az Invoices névre hallgató számlázási funkcióval az ügyfelek személyre szabott, saját arculattal rendelkező számlákat állíthatnak ki.

A korszerűsített fizetési élménnyel együtt a vállalatvezetők figyelemmel kísérhetik a számlák státuszát a létrehozástól egészen annak kifizetéséig, ebben a valós idejű értesítések is segítik őket. A kifizetett számlák státusza azonnal meg is változik, így az adminisztrációs feladatok száma is csökken. Thibaut Genevrier, a Revolut üzleti ügyfelek megszerzéséért felelős termékmenedzsere azt mondta: „Azért hoztuk létre az Invoicest, mert számos olyan kéréssel találkoztunk az ügyfelek részéről, hogy egy ilyen megoldás időt spórolna nekik, csökkentené adminisztrációs terheiket, valamint általánosságban sokkal egyszerűbbé tenné életüket. Ezért egyszerűen csak megcsináltuk.”

A Számlázási funkció egyébként már a második újdonság májusban a Revolut Business termékpalettájában, hiszen múlt héten jelentették be a határidős deviza szerződések bevezetését. 

Forrás: Finextra

Bátorfi Botond

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.