A hitelkártya alternatívát nyújtó Affirm exkluzív megállapodást kötött a Shopify e-kereskedelmi platformmal, hogy „vásárolj most – fizess később” részletfizetést biztosítson a kereskedőknek. 

A vásárlás végén a hitelesített „Shop Pay” ügyfelek teljes költésüket négy egyenlő, kéthetente aktuális, kamatmentes részletre oszthatják. A rendszerhez csatlakozó kereskedők előleget fizetnek – alacsonyabb díjjal -, és az Affirm kezeli a beszedést. Max Levchin, az Affirm alapítója és vezérigazgatója szerint a kereskedők, akik hasonló részletfizetési lehetőséget kínálnak a vásárlóiknak, növelni tudják az átlagos rendelési értéket és a teljes értékesítést. A Shopify-jal való partnerségen keresztül segíthetik a közvetlenül a fogyasztóknak értékesítő kereskedőket, hogy új vásárlókat érjenek el, kifejezetten a Z generációs és Milleniumi vásárlókra fókuszálva, akik átláthatóbb és rugalmasabb fizetési módokat keresnek. 

Ez a cikk a RowanHill Digital hírlevelében található. A hírlevélre itt tudsz feliratkozni. A cikk eredeti forrása: RowanHill Digital Fintech hírlevél