Még egyszerűbbé vált a regisztráció és az azonosítás a Platformon keresztül, egyes részei pedig elegáns új dizájnt is kaptak.

A megújult regisztrációs oldal
A megújult regisztrációs oldal

A regisztráció során az e-mail címed, neved, választott felhasználóneved és jelszavad megadásával tudod létrehozni a TrustChain fiókod. A regisztrációt követően megerősítő e-mailt küldünk neked, és a linkre kattintva igazolhatod e-mail címed hitelességét. A megerősítést követően egyből be is tudsz lépni a Platformra.

Azért, hogy biztonságossá tegyük az online szerződéskötési és dokumentum-menedzsmenti folyamatot, a regisztrációt követően minden felhasználónknak át kell esnie egy rövid azonosításon, amely után már használható is a joghiteles elektronikus aláírás. A Platformon belül kövesd a lépéseket az alábbi ábra alapján.

A fiókazonosítási folyamat lépésről lépésre
A fiókazonosítási folyamat lépésről lépésre

Az Evrotrust mobil alkalmazást a telefonodra letöltve néhány egyszerű lépésben végigmehetsz az azonosítási folyamaton, amely legutolsó lépése egy pár perces beszélgetés a magyar nyelvű operátorunkkal.

Az Azonosítás befejezéséhez kapcsold össze a TrustChain fiókodat az Evrotrust fiókoddal, és már el is kezdhetsz elektronikusan aláírni!

KIPRÓBÁLOM

Megújult a regisztráció a TrustChain Platformon!