Kutyáknak szánt játékkártyát dobott piacra a Nubank

Minden évben augusztus 26-án tartják a Kutyák világnapját, így megszokhattuk már, hogy ezen a napon számos vállalat jelentkezik valamilyen tartalommal vagy jópofa termékkel a neves nap alkalmából. Ezen kezdeményezések közül idén ötletességben kiemelkedik a brazil digitális bank, a Nubank újdonsága. A vállalat ugyanis egy gumiból készült játékkártyával rukkolt elő a Zee.Dog kisállattermékeket forgalmazó céggel együttműködésben.

A NuDog névre hallgató gumikártyát úgy alakították ki, hogy színében és designjában is teljesen megegyezzen a Nubank ügyfelei részére kibocsátott bankkártyákkal. Ezt az is indokolta, hogy a jelek szerint a házi kedvencek igencsak tetszetősnek találták gazdáik bankkártyáját. Ez olyannyira így volt, hogy a Nubankot több, mint 6 ezer ügyfél tájékoztatta arról, hogy kutyájuk tönkretette mágneses bankkártyájukat. A termék megjelenése mellett tehát nem csupán a Kutyák világnapjának méltó megünneplése szólt, hanem az is, hogy a játékkártyával megajándékozott kutyák a jövőben ne tehessenek kárt gazdájuk valódi bankkártyájában. A megoldás további előnye, hogy jutalomfalatokat is könnyen el lehet benne helyezni, így nem csupán lefoglalni és szórakoztatni lehet vele a kutyákat, de megjutalmazni is. 

A NuDog közvetlenül elérhető a “Nude Shop”-ban, a NuBank saját webshopjában, nagyjából 3 ezer forintnak megfeleltethető brazil realért. A limitált kiadású termék emellett a Zee.Dog weboldalán, valamint a Zee.Now appban is megvásárolható. A Nubank azt is elmondta, hogy az eladásokból befolyt bevételeket a Friends of San Francisco Association non-profit szervezet részére ajánlják fel. A szervezet elsősorban magára hagyott, vagy bántalmazott kutyák elszállásolásával, valamint örökbefogadásuk elősegítésével foglalkozik. 

Forrás: Nubank

Bátorfi Botond

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.