Instacash – az ambiciózus pénzügyi aggregátor

Folytatjuk a magyar fintech szektor azon szereplőinek bemutatását, akik partnerként vettek részt a Fintech Sparks összeállításában. A Fintech Sparks a Peak média üzletágának, a Peak News kiadványa, amely összegzi a 2021-es év legfontosabb eseményeit és eredményeit a fintech szektorból. Az anyagban szóba kerülnek az év legnagyobb rekordjai, finanszírozási eseményei, valamint a szektor nyertesei és vesztesei. Emellett a bemutatásra kerülnek a legnagyobb botrányok, a legfontosabb szereplők, a legötletesebb marketing kampányok és a legszínvonalasabb dizájn megoldások. A Fintech Sparks ezen a linken ingyenesen letölthető. 

Ezúttal az Instacash kerül terítékre. A vállalat leginkább online hitelezési piactérként definiálható, felületeiken gyors és kényelmes módot kínálnak a banki és nem banki szereplők által kínált kölcsönök megismerésére és gyors igénybevételére. Az Instacash online személyi kölcsön kalkulátora segítségével minden felhasználó megtalálhatja a paramétereihez leginkább illeszkedő megoldást és az azt nyújtó pénzügyi szolgáltató felületére navigálva valóban azonnal leadhatják jelentkezésüket a kölcsönre. Bruzsa Géza vezérigazgató és csapata küldetésének tekinti, hogy a megszokottal ellentétben élvezetes, egyszerű és tudatos hitelfelvételt tegyenek lehetővé a klienseknek. A feladat nem egyszerű, lévén, hogy egy olyan folyamatról van szó, amihez a lakosság többsége negatívan viszonyul és rossz élményekkel is rendelkezik ezen a téren.

Az Instacash hosszú távon egy digitális banki piacteret épít, feltett szándékuk, hogy idővel a legfontosabb banki termékek digitális, korszerű módon jelenjenek meg a felületen, ezáltal is gördülékeny igénylési folyamatot, könnyed információszerzést és kényelmes beágyazódottságot kínáljanak az ügyfeleknek. Az Instacash a BNPL (buy now pay later) területen is terjeszkedik, a Fintech Sparks 2021-es kiadásában éppen ez volt az a fintech alszektor, melynek kapcsán szakértői véleményükkel gazdagították a kiadványt. 

Bátorfi Botond

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.