Érkezik a PlayCard, az online játékosok multifunkcionális készpénzhelyettesítő eszköze

Az online játékosok számára egyszerű, gyors és biztonságos megoldást kínáló platform született a szabályozott és ellenőrzött készpénzfeltöltési lehetőség biztosítására a gamer és a szerencsejátékos társadalom számára egyaránt.

A hármas megállapodás további célja a jelenlegi készpénzes szerencsejátékforgalom átterelése az online térbe, s a legális, magyar engedéllyel rendelkező online szerencsejáték szolgáltatók tevékenységének és eredményességének támogatása.

Stratégiai és fejlesztési megállapodást kötött a PlayCard a POS terminál szolgáltatással és zárt rendszerű fizetési megoldásokkal foglalkozó Cardnet Zrt.-vel, valamint a digitális banki megoldásokat fejlesztő Peakkel.

A három résztvevő a fejlesztést több lépcsőben viszi piacra, első körben egy, a Cardnet rendszerén alapuló zárt fizetési kártya kerül forgalomba, melyet az ügyfelek több száz fizikai végponton tölthetnek majd készpénzzel.

A kártyához modern mobilapplikáció is tartozik, ahol nyomon követhető annak egyenlege, megjelenik a tranzakciótörténet és további hasznos funkciókat kapnak az ügyfelek. A végső cél pedig egy modern, fintech alapokra helyezett, mobilfizetésre képes prepaid bankkártya termék piacra vitele.

 

Forrás: PlayCard

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.