Elindult a BUPA Blog

Elindult a Budapest Pénzügyi Asszisztens (BUPA) új blogja, így a mostanra több, mint 15 ezer klienssel rendelkező szolgáltatás újabb felületen tájékoztatja majd a klienseket. A blogon a számlázással kapcsolatos tudnivalók és a fontos határidők egyaránt fontos szerephez jutnak, így mindenki segítséget kap az adminisztratív teendők lehető leghatékonyabb elvégzéséhez. 

A fentiek mellett további izgalmas tartalmak várják az ügyfeleket, így például a vállalati digitalizáció sarokpontjairól, a fenntarthatóság jelentőségéről, a nyílt bankolásban rejlő lehetőségekről, valamint a pénzügyi asszisztens szolgáltatások előnyeiről egyaránt szó lesz. Ennek megfelelően megújul a BUPA havi hírlevele, a továbbiakban abban a szolgáltatással kapcsolatos legfontosabb fejlemények mellett az említett tartalmak is feltűnnek majd. 

A színvonalas tartalmak úgy kerülnek előállításra, hogy azok ne csupán elméleti tudással lássák el az ügyfeleket, hanem a gyakorlatba is könnyen átültethetők legyenek, így a kliensek vállalkozása szintet léphessen hatékonyság és versenyképesség tekintetében egyaránt, mindeközben pedig időt, energiát és pénzt spórolhassanak meg az adminisztratív és pénzügyi teendők gördülékenyebb elvégzésével. A BUPA Blog ezen a linken érhető el.

Forrás: Sajtóközlemény

Bátorfi Botond

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.