Egyedi kártyadesign a Revolutnál

A Revolut kártyatulajdonosai mostantól tetszésüknek megfelelően alakíthatják kártyáik kinézetét képek, szövegek, emojik és saját kezű rajzok szabad felhasználásával. A tervezett design egy színben kerül fel a felhasználók által kiválasztott, újonnan igényelt kártyákra. 

A felhasználók a Revolut appban hozhatják létre új, személyre szabott kártyájukat, a kiválasztott design elemeket pedig lézerrel gravírozzák bele a Revolut Metal előfizetési csomaggal rendelkező kliensek kártyájába, míg az összes többi csomaghoz tartozó ügyfél kártyájára nyomtatással kerül fel a megtervezett design. Az ügyfeleknek lehetőségük van kitörölni a design egyes elemeit, sőt akár nulláról újra is kezdhetik a teljes folyamatot, ha elsőre nem elégedettek “alkotásukkal”. 

Alan Chang, a Revolut bevételekért felelős vezetője az alábbi módon kommentálta a hírt: “Az ügyfelek elvárásai minden nappal egyre nőnek, a digitális térben való, valós idejű személyre szabottság pedig egyre népszerűbb köreikben, ezek kapcsán a kliensek ráadásul gyors kiszállítást és időbeli rugalmasságot is várnak. Az új személyre szabható Revolut kártyákkal reményeink szerint növelni tudjuk ügyfeleink irántunk való bizalmát és pénztárcájuk is színesebbé tehetjük. Öröm látni, hogy eddig is mennyire népszerűnek bizonyultak előfizetési csomagjaink, a személyre szabható kártyák révén pedig egy újabb vonzó funkcióval gazdagodik termékpalettánk.”

Az ügyfelek különböző színek és anyagok segítségével tervezhetik meg saját bankkártyájukat, előfizetési csomagjuk függvényében. Amennyiben a Metal csomagra frissítenek, úgy egy 18g-os fémből készült kártyával is gazdagodnak, aminek színét ők választhatják ki az alábbiak közül: levendula, arany, rózsa, ezüst, szürke és fekete. Az új funkció Nagy-Britanniában, az Európai Gazdasági Térség (EGT) országaiban, valamint Svájcban érhető el 2,99 fonttól. 

Forrás: Finextra

Bátorfi Botond

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.